Пет. мар 24th, 2023

Спорт

Byadmin

окт 3, 2021

У ОЛ Колубара екипа Радника иде у Доњу Топлицу, Трлић дочекује Спартак из Љига а Бањани играју против Искре у Доњој Буковици. Све утакмице наших екипа играју се у недељу, 14.11. Тренутно, Радник је на 6. месту са 20 бодова, Трлић на 9. са 16 а Бањани на 12. са 13.

Фудбалери убског Радника поражени су са 4:1 на гостовању у Доњој Буковици. Утакмица против домаће Искре остаће запамћена по тенденциозном суђењу главног арбитра који није бирао средства да осујети убске фудбалере.

Фудбалери Јединства су у суботу, 16.10. у 14,30, гости екипи Трепча из Рашке која је за сада освојила само два бода. Тто стручни штаб Убљана сматра неповољном околношћу с обзуром да представља ризик да ће се у утакмицу ући претерано опуштено. Јединство је на другом месту са бодом заостатка.          Такође у суботу, ФК радник гостује у Доњој Буковици поосле прошлонедељне фуриозне победе над Жабарима која је остварена у утакмици под рефлектторима вештачког терена СРЦ “Школарац“.

У 9. колу Српске лиге – запад, ФК Јединство – ФК Борац 1926 – 3:0. Убљани победили Чачане головима Ђокића, Додеровића и Милановића. Тренутно су на другом месту са бодом заостатка за првопласираним екипом Такова.

У дербију кола О.Л. Колубара, фудбалери убског Радника претрпели су пораз на гостовању у Осечини. ФК Осечина – ФК Радник 3:1 (2:0).

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *