Сре. мар 22nd, 2023

Сутра у 12 часова председник општине Уб, г. Дарко Глишић, обићи ће радове на асфалтирању пута у засеоку Бошковићи у Докмиру. Такође у Докмиру, обићи ће радове на реконструкцији нисконапонске мреже који се обављају у близини манастира. У 13 часова председник ће присуствовати отпочињању радова на изградњи прикључка на обилазницу аутопута “Милош Велики“ са државним путем, код ресторана “Липњак“.

Председник општине Уб, Дарко Глишић, данас у 10 часова обилази радове на реконструкцији нисконапонске мреже у Новацима. Реконструкцијом је обухваћено подручје трафо станице Новаци 6, извод према Ранковићима. ради се замена 51 дотрајалог дрвеног стуба армирано бетонским и замена струјних проводника изолованим каблом дужине 2400 м. Вредност радова 3.300 000,оо динара. Такође, у 10,45 часова, почињу припремни радови за асфалтирање пута у Докмиру, засеоци Перјаница и Бошковићи.

Сутра, 05.11, у 10 часова, председник општине Уб, Дарко Глишић, обићи ће почетак радова на припреми асфалтирања пута у Докмиру, засеоци Перјанице и Бошковићи.

У петак, 22.10. ’21, председник општине Уб, господин Дарко Глишић, обишао је припремне радове за асфалтирање пута у Стубленици. Асфалтирање ће се реализовати у понедељак или уторак следеће недеље, у зависности од временских прилика. У овој фази поменутих радова, у Стубленици је асфалтирано укупно 1800 м на четири путна правца.

Председник општине Уб, г. Дарко Глишић, данас у 10 часова, у Калиновцу, отвара за саобраћај три путна правца у укупној дужини 1300 метара.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *