Сре. мар 22nd, 2023

Хумор

Byadmin

нов 18, 2021

Пожелео врабац да постане орао. Оде код Мудре Сове по савет;- Хтео бих да постанем орао али не знам како. – Ништа лакше! Иди кући и претвори се у орла. – Пуно хвала, шта сам дужан?- 500 евра. Врабац сав срећан плати и одлети. Међутим, после пар минута закочи и врати се:- Извините, Мудра Сово, у реду да се претворим. Само, шта тачно да урадим да бих се претворио?- Е па, дечко, слушај, ја сам ти дала системско решење. Ти сад види како је најбоље.

На једном узвишењу Северног пола, на -30С, мечка и мече поларни медведи једу кока.колу. И мали пита:- Мама, јеси ли ти поларни медвед?- Јесам душо.- А је ли тата поларни медвед?- Јесте душо.- А јесам ли је поларни медвед?- Јеси душо, што питаш?- Па који к…ц ми онда овако хладно?

Приучени грађевинци, Мујо и Хасо, дошли у Немачку да зараде. Запрепашћени гледају покретне степенице:- Мујо, болан…знаш ти ово шаловат?

З а ш т о д а н е . . .

Бизнисмени у покушају суочени са проблемом почетног капитала разговарају за шанком: – Кол`ко оно би један плус један?- Два.- Мало, у пичку материну…

Црногорски краљ Никола и јапански цар Хирохито, после бродолома, плутају на дасци по безнађу океана. И Хирохито каже:- Бог те јебо, Никола, шта да радимо…- Ау, чоче Хирохито, ти само мислиш на поса! Опушти се мало јадан, опушти се…

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *