Пет. мар 24th, 2023

Спорт

Byadmin

мар 7, 2022


ФК Јединство

Добар почетак – 1:0 против Рађевца и реми у Пожеги (Слога – Борац Ч. 2:2). Прилика да већ следеће недеље будемо на челу табеле. Наравно, ако победимо Пожежане на Убу. А хоћемо. Иначе, стрелац против Крупањаца – Марко Рајовић ког су, после утакмице, одвезли на „ушивање“ у ваљевску болницу. Повреда није озбиљна. На крају и то да су повратници у црвено-беле, Радивојевић и Андрић, уозбиљили екипу. Андрић играч суботње утакмице.

ФК Радник

Генералка са Спартаком из Љига – успела! Само 3:2 (после 2:0) не описују довољно оно што је виђено. Одлично издање Убљана. Кажу – покушаћемо да надокнадимо -7 у односу на лидере Осечину и Ћелије. Прво коло пролећа следећег викенда, 13.03, против ЗСК у Ваљеву.

ЖОК Уб

У четвртак, 10.03, четвртфинале плеј-офа на Убу: наше девојке против ТЕНТ.

РК Уб

Јуче, у убској Хали спортова, прва екипа „прегазила“ Мораву В.П. са 31:22. Следеће коло у Црвенки.          И Уб 2 победник као домаћин – против Мачве из Богатића, такође девет разлике, 35:26.         

Да је и у рукомету сваки гол важан показало се у кадетској конкуренцији за пласман у Суперлигу. Убска екипа није успела да се пласира због једног поготка мањка. Пошло за руком Мокрој Гори и Радничком из Крагујевца.

Кошарка

Утакмица КК Младост 014 одложена јер су гости јавили да су се разболели. Или им се аутобус покварио … Не (о)сећају се најбоље.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *