Нед. мар 26th, 2023

Госпођа Маријана Боричић, тренер ЖОК Уб, шармантна дама као саговорник, гвоздени командант поред аут – линије, најавила је тешку утакмицу против обреновачког ТЕНТ-а која се на Убу игра сутра као четвртфинални сусрет завршнице првенства Србије. 

– Јесу ли девојке спремне за меч? (П.У)

– Наравно, свих петнаест девојака је у строју и улазимо у утакмицу са великим мотивом и великим амбицијама, не само када је сутрашњи сусрет у питању, него и читав плеј – оф. Спремна је и до скора повређена техничар Ана Јакшић чији су проблеми са дискусом решени. Она није “фит“, али је ово тренутак када морамо на паркет са свим расположивим снагама. (М.Б)

– Пласман, Уб четврти, ТЕНТ пети, говори о уједначеном квалитету екипа. Јесте ли оптимиста? (П.У)

– Наравно да јесам, не само зато што сам то по природи него и зато што иза нас стоје две првенствене победе над ТЕНТ-ом. Такође, наша екипа има озбиљно такмичарско искуство и није први пут да игра утакмице под притиском. Уз то, прво четвртфинале играмо кући а домаћи терен и наши навијачи су додатни ветар у леђа. Међутим, не заборављамо ни податак да је сутрашњи противник боље од нас играо сусрете са екипама из врха табеле. Екипа ТЕНТ-а је састављена од младих и талентованих играчица међу којима је много јуниорских и кадетских репрезентативки. (М.Б.)

– Реванш? (П.У)

– Другу утакмицу, у Обреновцу, играмо већ у недељу, 13. марта, а ако буде потребе за трећом, она ће се играти у среду, 16-ог, поново на Убу. Дакле, свака три дана. У таквој ситуацији, поред физичке захтевности, подразумева се да је у предности она страна која се психички, пре свега мотивационо, припреми за овакав напор. (М.Б)

– Тренер ТЕНТ-а је Владимир Васовић? (П.У))

– Да, колега Васовић је донедавно радио овде, код нас, и био ту када смо освојили титулу националног шампиона. Он је бивши сениорски репрезентативац Србије и сада већ другу годину ради са женском одбојкашком екипом. Све су то показатељи на основу којих је јасно колико ће сутрашња утакмица бити деликатна за ЖОК Уб. (М.Б)

– ПЛАНЕТА УБ вам жели пуно среће у претстојећим утакмицама. (П.У)

– Хвала, требаће нам. (М.Б)

          Још једном: Сутра, 10.03.2022, у Хали спортова на Убу, са почетком у 17 часова, прва четвртфинална утакмица првенства Србије за одбојкашице – ЖОК Уб – ТЕНТ Обреновац. Утакмицу ће директно преносити РТС 2.

Остали парови четвртфинала су Железничар Л. – Инђија, Јединство С.П. – Срем С.М. и Црвена Звезда -.Партизан.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *