Нед. мар 26th, 2023

ЖОК УБ

Byadmin

мар 14, 2022

Одбојка

Одбојкашице ЖОК Уб успеле су да се квалификују за полуфинално такмичење плеј-офа првенства Србије. Оне су и у другој утакмици четвртфинала, против обреновачког ТЕНТ-а, успеле да забележе победу и тако избегну неизвесност “мајсторице“. Утакмица у Обреновцу донела је 3:2 за наше девојке и резултат сам по себи говори да је сусрет био далеко тежи од оног на Убу када је остварен резултатски максимум – победа од 3:0 у сетовима. 

–        Ако утакмицу на прави начин приведете крају после вођства противника од 1:0 и 2:1, па стигнете до 2:3, то значи да је екипа играла смирено, самоуверено и ослоњена на сопствено искуство које је, овога пута, представљало квалитет на нашој страни. У прва три сета имале смо 16 блокова и на основу тога се да закључити колико је ТЕНТ био офанзиван у том делу сусрета. На срећу, у последња два сета преузеле смо доминиацију па тако стигли до друге победе која нас води у полуфинале.

Тренер убске екипе, госпођа Маријана Боричић, закључила је да су за овај успех заслужне све играчице подједнако, тим пре што се може рећи да је утакмица у Обреновцу одиграна са великим бројем измена, дакле “колективније“ него иначе.

ЖОК Уб чека полуфинале.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *