Уто. мај 30th, 2023

Када као гост одбраниш пенал, постигнеш два гола после 1:0 за домаћина, имаш приличан број изгледних прилика за “оверу“ резултата и на крају буде нерешено у задњем секунду меча – онда си испустио заслужену победу! Смедерево – Јединство 2:2, или – од готовог вересија… 

          Голман Јовановић одлично реагује код једанаестерца за Смедеревце који је досуђен већ у 4.минуту али домаћи ипак постижу гол у првом делу игре и с предношћу одлазе на одмор. У наставку Јединство окреће на 1:2 и има низ прилика да трећим голом закључи утакмицу. Међутим, не само да у томе не успева, него у последњем минуту надокнаде (90+5) Смедерево стиже до изједначења и то тако да се након другог гола домаћина и није полазило са центра. Прилично тешко за подношење, али…зато је фудбал леп…или ружан, у зависности од угла опсервирања. 

            Иначе, у Смедереву, оба гола за наш тим постигао је Никола Радојичић доласцима из “другог плана“, уз напомену да у следећој утакмици коју Јединство игра на Убу против краљевачке Слоге, право наступа неће имати стандардни центарфор Игор Милановић (жути картони). 

Тренутно, лидер Слога из Пожеге бежи јединству 5 бодова и следеће коло гостује у Богатићу.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *