Нед. мар 26th, 2023

Головима Николе Радојичића и Вукашина Павловића Јединство је савладало Слогу из Краљева у суботњој утакмици на Убу. Победа је увек важна, али ова има два “додатка“ тој, уобичајеној важности: Прво, нова три бода нашу екипу држи у “прикључку“ када је лидер Слога Пожега у питању јер пет бодова заостатка ипак није ненадокнадива предност, и друго – савладана је екипа која овог пролећа представља изненађење у позитивном смислу тако да то, с обзиром на неке пропусте ове полусезоне, представља успостављање поновне доминације црвено-белих на стадиону “Драган Џајић“.

          Приказана игра против Краљевчана била је сасвим солидна, у неким сегментима утакмице чак веома добра, што недвосмислено потврђује чињеница да су два постигнута гола посао обављен без “пожутелог“ првог шпиц играча Игора Милановића. Игор се враћа за гостовање Реалу из Подунаваца али Јединство опет неће бити комплетно пошто ће изостати Ранисављевић и Јововић.

          На крају, реч – две о стрелцима. Николи Радојичићу, искусном везисти, ово је трећи гол у последње две утакмице, а младом Вукашину Павловићу (рођен 3003.) погодак против Слоге био је првенствени првенац.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *