Сре. мар 22nd, 2023

На овој седници, одржаној крајем априла, одборници СО-е дали су сагласност на нове ценовнике комуналних услуга и услуга коришћења базена, спортских терена и објеката у надлежности КЈП “Ђунис“.

           Увећање 10% односи се на цене воде за пиће, градске канализације и изношења смећа што је била нужна корекција, по речима Саше Милићевића директора “Ђуниса“, с обзиром да, како каже, цене нису мењане од 2013. а стално је повећаван број корисника и трошкови пословања. Вишестреуко је увећана цена комуналне опреме, горива, електричне енергије, хлора и амортизације. Новоформиране цене поменутих услуга и даље су најниже у окружењу и испод су просечне цене у републици тако да се неће драстично одразити на буџет корисника, док ће на другој страни омогућити благовремено сервисирање опреме. 

Одлука о ценама услуга коришћења базена, спортских терена и објеката које су у надлежности КЈП “Ђунис“ – повећање се само односи на “Аква парк“. Дневна карта коштаће 400 динара уместо летошњих 300, а изнајмљивање лежаљке ће са 50 динара поскупети на 200. С обзиром да је прошле године отворен, “Аква парк“ је имао промотивну цену а, процењено је, у категорији којој припада повећањем од 100 динара по дневној улазници овај објекат остаје најјефтинији у држави.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *