Пет. мар 24th, 2023

НЕЗАБОРАВАН КОНЦЕРТ ТОНИЈА ЦЕТИНСКОГ. Убско забавно лето почело је 18.06.2022. у 21:30, феноменалним концертом хрватског поп певача Тонија Цетинског а простор испред зграде Дома културе,заједно са простором Градског трга, још једном доказаовелеградски потенцијал када су овакве манифестације у питању. Неколико хиљада људи имало је прилику да у двоипосатном наступу виде можда најбољег вокалног интерпретатора поп музике из овог региона а начин на који је изводио своје хитове показао је са колико се респекта односио према сцени на којој наступа. Установа културе “Културни центар Уб“ била је организатор овога концерта.

СЛЕДИ “ЗЛАТНИ ДАН“. Три дана касније након гостовања Тонија Цетинског, такође у организацији Установе културе “Културни центар Уб“, биће одржан традиционални “Златни дан“, овога пута јубиларни, десети по реду. На дан музике и сунца, 21.06.2022, убска публика моћи ће да пропрати колажни програм састављен од тридесетак садржаја намењених пре свега деци, али и одраслима који су задржали способност да верују у чуда. Уз директорку Установе, г-ђу Тању Мимић, први човек “Златног дана“ Мишел Капларевић најзадуженији је да све изгледа бајковито и чаробно сутра од 19:30. Измеђуосталог видећемо и следеће:

Даму Кловна на штулама, новог робота Силвертона, Диско краљицу на штулама, духове који левитирају, Црвеног Спајдермена, Црног Спајдермена, Сивоцрвеног спајдермена, светлећег Снешка, Вилу са светлећим крилима, три лед мала светлећа робота, све у једносатној организацији екипе за анимацију “UV Dance Beograd“.

У оквиру “Inex circus teatar Novi Sad“ видећемо дубл жонглера-акробата, посебног жонглера који ће се кретати кроз публику у трајању 2х30 минута, две особе као људске статуе које ће стајати 3х20 минута, ватрени перформанс у трајању од 15 до 25 минута у коме учествује пет особа.

Имаћемо и Хаос аниматоре из Београда са џамбо балонома од сапунице и трапезом са два пиротехничка елемента (предвиђена је и радионица на трапезу где ће се деци показивати основни елементи вежбања на овој гимнастичкој справи). 

У оквиру музичког програма имаћемо балет и фолклор у трајању од по 15-20 минута, концерт талената музичке школе, легендарног убског гитаристу Ђоцу који ће свирати на старом месту код књижаре, талентованог гитаристу Вулета са свирком код “Пензионера“ и “Park – In“, једносатни мини концерт поп-рок бенда “Анабела на трапезу“ на централној бини до главне улице, свираће и Киса, Јеца и Марко…

Доћи ће Мађионичар “Воларе“ из Новог Сада, биће постављен замак, тунел, играоница на надувавање, биће цртања лица у добротворне сврхе (НУРДОР) и, потпуно ново, РАДИОНИЦА СТРИПА – НОВИ ТАЛАС.

Д О Б Р О Д О Ш Л И !

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *