Пет. мар 24th, 2023

АСП СТРЕЛА УБ. Од главног диспечера овог аутобуског превозника, Дејана Глишића, сазнајемо да је током трајања школске године режим саобраћаја био у пуном капацитету али да ће се од 30.06.2022. исти максимално рационализовати. За време распуста локални саобраћај свешће се на  пет полазака: За Туларе, Новаке, Памбуковицу, Радљево и Каленић. Због овог смањења броја путника, а да би се задржала каква-таква економска оправданост пословања на кратким релацијама, трпеће правци за Брезовицу, Гвозденовић, Радљево и Паљуве. 

Речено је да је сарадња са локалном самоуправом константно на високом нивоу а, измеђуосталог, то се огледа и у обезбеђењу бесплатних месечних карата за ђаке чиме је деци поједностављен и појефтињен транзит и боравак од школе до куће. Такође, и пензионери преко 70 година уживају могућност бесплатног превоза, довољна им је само лична карта.

Од онога што може бити новитет, поменуто је преузимања линије за море од АСП ЛАСТА БЕОГРАД, линије која би, по свему судећи, требало да профункционише од 25.06. у термину од 19:30 за Херцег Нови. 

Иначе, из разговора са Дејаном Глишићем сазнајемо да је техничка исправност возила контролисана на дневном нивоу уз, наравно, оне редовне периодичне детаљне прегледе оперативних карактеристика аутобуса. С тим у вези, службена је информација, да никаквих озбиљнијих проблема у том смислу а у дужем периоду АСП СТРЕЛА УБ није имала.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *