Нед. мар 26th, 2023

После бриљантног наступа у првом колу када је традиционално неугодан противник, Лозница, савладан на његовом терену резултатом 3:1, убски фудбалери нису успели да узму сва три бода, ево, већ четири кола. То се у знатној мери може објаснити истином да се играло и против фаворита у лиги, београдских Рада и ИМТ-а, као и против Железничара из Панчева, екипа које заиста представљају квалитет у овом високом рангу такмичења. Међутим, победнички бодовни пост треба прекинути уколико се рачуна са колико-толико релаксираним учешћем у Првој лиги Србије у којој смо новајлије. Прилику за то имамо већ у среду, против ФК Нови Сад 1921, који је тренутно два места испод нас на табели.

Пун погодак против Новог Сада приоритет је тим пре што су убски црвено-бели пропустили прилику да се као победници врате са меча против Златибора. Јер, 0:0 у прошли петак, мало је ако се има у виду да Чајетинци у овом мечу нису оставили утисак непобедивог ривала, напротив. Ни тактички, ни физички нису били тешки за парирање тренеру Обрадовићу и убским фудбалерима а ипак, летаргични ритам игре у ком је лопта углавном била наша, довео је само до једне велике прилике за гол (Аврић главом у 70. мин.) и, коначно, мршавог ремија. Дода ли се томе да је главни арбитар, Млађа Јаковљевић из Љига, одлично обавио посао, јасно је да се против Златибора могло више од постигнутог.

Нека остане забележенно да је на утакмици против Златибора своја прва 72 прволигашка минута, КАО СТАРТЕР, веома добро одрадио дечак Урош СТЕВАНЧЕВИЋ.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *