Сре. мар 22nd, 2023

Фудбалери Радника тек у 6. колу ОЛ Колубара нису победили. На прилично неравном терену, у сваком случају потпуно другачијем од “Муриња“ на СРЦ Школарац, поражени су у Чучугама разултатом 2:1. Описујући овај пораз, боље речено “проучавајући његов састав“, да се рећи како су му више кумовали поражени него што су то учинили победници посебно допадљивом игром.

          Брзоноги Немања Дамјановић довео је Радник у вођство већ у 20. минуту а онда домаћини стижу до преокрета, прво у 60. када постижу гол након погрешно испуцане лопте гостујуће одбране и коначно – у 78. минуту, поготком искусног Александра Ситарице из прилике која спада у категорију полушанси. 

          Иначе, важна информација је и то да је Радник наступио без неколико стандардних играча (Хаџић, Брадоњић, Благојевић, Милош Луковић) чији изостанак не значи пуко одсуство четворице која се могу заменити квалитетом и искуством резервних играча. Свакако, убски наранџасто-црни били би много тежи противник да су наступили у пуном саставу јер би то онда била екипа која зна да игра на резултат, поготову са опасном контром имајући 0:1 у раној фази утакмице. Шта више, у недељу, 18.09. оно што се очекивало нису пружили ни остали важни играчи, Илић, Миличић и Јечменица, па када се све сабере, упркос сјајном суђењу В. Стојановића из Ваљева који је својим одлукама дозвољавао да се игра распламса, гледано из угла Убљана – постигнут резултат има своју логику.

Што се тиче фудбалера Чучуга оставили су утисак борбене и врло мотивисане екипе способне не само да преокрене резултат, него и да из практично два ударца на гол – два пута погоде мрежу ривала.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *