Сре. мар 22nd, 2023

У дванаестом колу лиге, на гостовању у Инђији, Убљани и поред великог залагања нису успели да избегну пораз. Два гола за два минута (25. и 26.) дали су предност домаћину коју нешто боља игра црвено-белих у наставку утакмице није могла да анулира. Једини гол за нашу екипу постигао је (опет) Карикари Кваку на асистенцију вихорног Адамовића. Њих двојица су, не само због тога, најуспешнији гостујући играчи утакмице у Инђији.

          Данас, на Стадиону “Драган Џајић“, са почетком у 15:00, Јединство дочекује бившег суперлигаша Металца који, наравно, не скрива амбиције да се врати тамо одакле је дошао. Нама је победа императив.

РАДНИК РУШИ РЕДОМ. После победе у Ваљеву над Брђанцем резултатом 2:1, убски фудбалери који наступају у Окружној лиги Колубара, савладали су синоћ на свом “Мурињу“ још једног директног конкурента за прво место – врујачку Топлицу, овога пута крајњи резултат је био 2:0.

          Стрелци у Ваљеву су били брзоноги Немања Дамјановић и Влада Живковић за почетних 0:2, да би нешто касније убојити Хаџић погодио пречку а гости, најзад, некако смањили на коначан резултата и то, у најмању руку, из сумњивог једанаестерца. У Раднику истичу да је играч утакмице против Брђанца био њихов млади првотимац Богдан Глишић.

          Топлица је, показало се, далеко неугоднији противник од Брђанца па је требало да се распламса права првенствена борба на вештачком терену “Жозе Мурињо“ како би Радник уписао нове бодове. Утакмицу је својим изванредним наступом обележио Немања Миличић а погоцима изванредни шпиц-дубл Хаџић и Дамјановић.

          Радник је најбоља екипа у Окружној лиги Колубара с тим да то треба доказати.

Доказни поступак је у току.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *