Нед. мар 26th, 2023

Становници Сандића имања добили су излаз на продужетак главне улице, код бензинске пумпе “Мол“. Читав тај бржи пут до центра је асфалтиран уз постављање пратеће инфраструктуре – водовода, кишне и фекалне канализације и јавне расвете. Нова улица, дужине 583 м, подељена је на два крака ширине 6 м са тротоарима са обе стране ширине 1,5 м. Први крак спаја улицу Краља Петра Првог са ул. Љубише Јоцића, други крак је повезује са ул. Слободана Пенезића Крцуна. Изведени радови представљају само део свеоубухватног уређења овог дела града са којим се почело пре неколико година (читав капитални пројекат вредан је 44 000 000 динара).

Насеље Сандића имање је до скора било са само “два годишња доба“ – блатом и прашином. Овим уређењем оно постаје простор и за оне који би да инвестирају. Дакле, осим на естетици добило се и на функционалности, и у односу на оне људе који ту имају своја домаћинства, и у односу на оне који би тај простор оплеменили пословним идејама. 

Иначе, локална самоуправа планира изградњу још једног дрвеног моста преко Убаче, поред оног који је веза између административног центра града и СРЦ “Школарац“. Овај би повезивао простор Сандића имања са Таловима.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *