Пет. мар 24th, 2023

На стадиону “Краљ Петар Први“ на Бањици, убски фудбалери успели су да савладају домаћи Рад резултатом 2:1. Ти их бодови носе на пето место и доказују да, како екипа на терену, тако и клуб уопште, држе добар курс када је пловидба по Првој лиги у питању.

Иначе, најинтересантнија прича утакмице везана је за двоструког стрелца Ибрахима Зубеиру. Он је по процени стручног штаба планиран за повлачење из игре пошто, вероватно, није испунио очекивања када је учинак у питању. Међутим, како је поготком у 43. минуту црвено-беле довео у вођство и они с том предношћу отишли на одмор, тренер Обрадовић је променио одлуку када је Зубеира у питању и оставио га на терену. То се и те како исплатило, пошто је црнопути нападач, само седам минута од почетка другог дела игре, поново затресао мрежу домаћина правећи предност за Јединство коју је Рад, до краја утакмице, успео само да умањи.

Рад – Јединство 1:2. Стрелци: Милосављевић у 57. за Рад а Зубеира у 43. и 52. за Јединство. Оцене играча Јединства: Јовановић 7, Додеровић 7, Богдановић 7, Андрић 8, Рајовић 7, Кнежевић 7 (од 80. Јоловић /), Радојичић 7 (од 83, Денић /), Кваку 7, Адамовић 7, Зубеира 8 (од 86. Живојиновић /), Аврић 6. Стадион “Краљ Петар Први“, гледалаца 250.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *