Пет. мар 24th, 2023

Најбољем светском тенисеру продужена је забрана која важи за невакцинисане на америчком државном тлу. Тако ће Ђоковић опет пропустити важне турнире, овога пута у Индијан Велсу и Мајамију, мартовске мастерсе. Подсећам, прошле године је из истог разлога депортован из Аустралије као да се ради о безименом бауштелцу у потрази за дневницом на црно, а не о идеалном представнику људске врсте који помера границе, не само спортске. Због тог глобалистичког идиотизма наметнутог, измеђуосталог, и од стране финансијских магната који улажу у медицину не знајући “шта треба“ али знајући “шта хоће“, није играо на мастерсима у Флориди и Калифорнији, пропустивши целу летњу америчку тениску сезону.

 Након Аустралије, код куће је, наравно, налетео на оштро перо Теофила Панчића који га је “сасекао“ што, одбијајући да се вакцинише, не води рачуна о свом здрављу и здрављу шире друштвене заједнице. Теофил је, иначе, четири пута вакцинисан али, за разлику од адонисовског профила Новака Ђоковића, подсећа на употребљену црну кесу која се дели на дужим аутобуским релацијама. 

– Никада нисам био против вакцинације, само подржавам слободу избора о ономе што стављате у своје тело!, рекао је најбољи на свету.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *