Уто. мај 30th, 2023

“Причала ми Тики“, монодрама ауторке Оливере Шутулић, по наслову више упућује на лагану женску причу током суботњих преподневних кафа на веранди. Међутим, ради се о исповести жене која је победила озбиљан здравствени проблем, суочавајући се при том, како са одсуством подршке тамо одакле је подршка требала доћи, тако и са сопственим дилемама и проналажењем одговора на нека тешка питања. Прича испричана у трећем лицу израсла је из текста “Драге моје, бежите од њих“ објављеном у саставу њене прве књиге “Волимо се ми“. Промоција “Причала ми Тики“ била је веома посећена а један део обухватио је и разговор са присутнима што, као вид интеракције, редовно учини упечатљивијим скупове ове врсте. Ауторка Оливера Шутулић гостовала је у убском Дому културе 27. марта 2023.

          Сандра Силађев, популарна комичарка наступа на Великој сцени убског Дома културе 23.04. монодрамом “Дејт“. Почетак наступа је у 20:00. У овој ауторској монодрами епицентар је прича о надањима и очекивањима насупрот реалности која није толико ружичаста. Силађијева је у монодрами самохрана мајка Оливера Живковић, средовечна госпођа која врло оптимистички одлази на заказани љубавни састанак. Међутим, ствари не иду онако како је очекивала.

           Три дана касније, 26. априла гост убске Установе културе је и стендапер Неша Бриџис. Пионир српске стенд ап сцене, Ненад Даниловић, мајстор имитације и импровизације, приказаће сопствени “Живот“, помало искарикирану причу о себи уз експлозију бављења судбинама обичних људи и њиховим карактерима. 

Улазнице за “Дејт“ и “Живот“ коштају по 1000,оо динара а могу се резервисати на телефон 064/8160751 и 063/282329 или поруком преко ФБ странице Установе културе.

By admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *